DİYARBAKIR / ÇERMİK - Muhammed Emin Er Anadolu İmam Hatip Lisesi

Şbt

MSÜ (Milli Savunma Üniversitesi’nin) sınavına yönlendirme afiş çalışmaları nın yapılması ve Hedef YKS Üniversite Hazırlık Programı nın tanıtım( Afiş, Duyuru, Pano..) çalışmaları.

Şbt

12. sınıflara Etkili Ders Çalışma Yöntemleri, Etkili Motivasyon çalışması yapıldı.

Şbt

Öğrencilerimize yönelik dicle üniversitesi  gezsisi yapıldı.  ilçe jardarma ekibi ve  ilçe gençlik spor ilçe müdürü tarfından meslek tanıtımı yapıldı

Şbt

Sınıf rehber öğretmeni ve okul rehberlik servisince velilerle yapılacak toplantıda gerçekleştirilen sınavların analizleriyle ilgili bilgilendirme yapıldı

Şbt

YKS  2024 kapsamında öğrencilerimizle yaptığımız kamp programımız.

YKS  2024 kapsamında öğrencilerimizle yaptığımız kamp afiş ve programı

Ara

YKS 2024 proje kapsamında öğrencilerimize yönelik mesleki tanıtımlarda bu hafta ilçe Jandarma ekiplerimizi okulumuzda misafir ettik.

Ara

AİLELER KAPIŞIYOR adlı tiyatro gösterisi basında geniş yer buldu. Öğretmenimiz İbrahim ÇELİK i ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Eyl

Okulumuz öğretmenleri ile beraber seminerin son gününü güzel bir kahvaltı programı ile tamamladık.

Haz

Rehberlik servisi tarafından motivasyon, zaman yönetimi, verimli ders çalışma broşürleri hazırlanır; tanıtım kitapçıkları ve broşürleri dağıtılır, motivasyon videoları paylaşıldı.

Haz

Teknoloji, internet ve sosyal medya bağlamında e-bağımlılık sorunu ve çözüm önerileri kapsamında okulumuz öğretmenlerine  bilgi paylaşımı yapılartak okulumuzun duvarlarına gerekli materyallar asılarak farkındalık oluşturuldu.

Haz

Yazımı ve yönetmenliğini okulumuz öğretmenlerinden İBRAHİM ÇELİK' in yaptığı, okulumuz öğrencilerinin sahnelemiş olduğu "İYİLİK" temalı tiyatro oyununun gösterimi okulumuzda ve diğer okullarda yapıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Öğrencilere yönelik akademik başarı, verimli ders çalışma teknikleri, motivasyon, zamanın kullanımı, sınav kaygısı ve YKS-LGS sınav sistemleri ile ilgili seminerler verildi